Stresshåndtering med leder inddragelse

Opstart: Når det passer dig!

Pris: Kontakt for mere info

Antal lektioner: Èn dag

Forespørgsel

Stresshåndtering med leder inddragelseJeg har udviklet et koncept omkring stresshåndtering, der skaber kompetenceudvikling af arbejdspladsen samt hurtigere tilbagevenden til optimal arbejdsudøvelse hos den stressramte – til glæde for både medarbejder og arbejdsplads.

Arbejdspsykologisk stresshåndtering er et gennemafprøvet koncept der sætter fokus på samspillet mellem mennesket og arbejdspladsen i forbindelse med stress.

Konceptet indeholder:

  • støttende samtaler med stressramt medarbejder 
  • sparring med leder omkring situationen, der har ført til stress
  • hotline til og rådgivning af leder 
  • fællesmøde mellem medarbejder og leder

Foredraget tager afsæt i hvordan vi som mennesker lever i en tid, hvor stræben efter at leve det perfekte liv, skaber afstand imellem os, og suger energi.

Der gives eksempler på, hvordan dette kan komme til udtryk i en organisation, og hvilke konsekvenser det kan have for medarbejdernes trivsel.

Mere information:
Flyers om Arbejdspsykologisk stresshåndtering

Foredragsholder:
Arbejdspsykolog Mette Gylling

Tlf: 2336 2223

Udtalelse fra kunde:
"Herning kommune/HR Udvikling har fra 2009 benyttet sig af Mette Gylling i vores indsats for vold mod medarbejdere samt stressindsatsen. Mette har udfyldt rollen som vidensperson, oplægsholder, underviser i lanceringen af disse tiltag samt behandler i den opfølgende indsats vedrørende både krisehjælp og indsatsen for at vende tilbage til arbejdet med støtte af psykolog.

Mette Gylling har med sin store erfaring og enestående fleksibilitet støttet arbejdsmiljøindsatsen i Herning Kommune og i perioder fungeret som nøgleperson for at drive den opfølgende behandlingsstøtte til krise- og stressramte medarbejdere."

Claus Mikael Eriksen
HR Udvikling

Tilmeld til nyhedsbrev