Massage uddannelse i Jylland & Fyn

Få en fysiurgisk massage uddannelse

Massage uddannelse i Jylland på Horsens SundhedsAkademi

Drømmer du om at tage en fysiurgisk massage uddannelse, og ønsker du at arbejde professionelt med massage og forebyggelse som kodeord, så er Horsens SundhedsAkademi vejen frem. Branche godkendt og lægeeksamineret massage uddannelse under BFM.

Professionel massage uddannelse i Jylland på Horsens Sundhedsakademi, skole for sundhedsrelaterede uddannelser.

Skolestart: Onsdag 17. august 2016
Kursusdag: Onsdag
Pris: 12.500 kr.
Lektioner: 140 

Flere og flere benytter sig af Fysiurgisk massage i et omfang som aldrig før. Derfor er vores massage uddannelse ideel til dig, der gerne vil etablere dig som en professionel massør/behandler.

Mange virksomheder tilbyder i dag deres ansatte massageordninger. Kiropraktorer og fysioterapeuter ser også gode muligheder i ansættelse af Fysiurgiske massører, så fremtiden ser lys ud for Fysiurgiske massøre/terapeuter.

Hvad tilbyder Sundhedsakademiet?

Akademiet udbyder massøruddannelse som et grundforløb og overbygning som terapeut, hvor grundforløbet er på i alt 140 lektioner fordelt på ca. 5 måneder samt 3 weekender. Overbygningen er på i alt 130 lektioner og er fordelt over et 5 måneders uddannelsesforløb.

Hjemmearbejde og forberedelse!

På massage uddannelsens grundforløb skal man påregne, at afsætte tid af til hjemmearbejde samt forberedelse til den kommende undervisningsdag.

Flere lektioner end normalt!

På Horsens Sundhedsakademi er der tillagt flere lektioner i uddannelserne, end der normalt forlanges fra Brancheforeningen, af den simple årsag at – vi vil mere!

Timefordeling på massage uddannelse - Grundforløbet

Timefordeling

Massageorienteret anatomi/fysiologi/patologi

26 timer 

Basal massage, teknikker-greb

88 timer 

Grundlæggende klinikdrift/markedsføring

3 timer 

Kropsbevidsthed(træning-øvelser-ergonomi)

4 timer 

I alt excl. eksamen 121 timer 
161 Lektioner 

Pris på massage uddannelse og betalingsbetingelser, afmelding m.v.:

Massage uddannelsen koster 12.500 incl. bøger og materialer

Ved tilmelding til massøruddannelsen afsender Horsens Sundhedsakadami uddannelseskontrakt samt faktura til betaling af depositum på kr. 2.500 kr., senest 5 uger måned før første skoledag. Der er bindende tilmelding og du vil ikke få dit depositum refunderet når du først er startet, samt de løbende indbetalinger ud fra betalings model 2 og 3. Rest beløbet kr. 10.000 kan således afregnes på følgende måde.

Hele beløbet på ialt kr. 10.000 afregnes på startsdagen for massage uddannelsen.
Afdrag á 2 rater på kr. 5000. 1. rate afregens på startdagen for massage uddannelsen, 2. rate 90 dage efter startdatoen for massage uddannelsen.
Afdrag pr. måned så længe massage uddannelsen forløber. Ialt 5 måneder á kr. 2.000.

Ved tilmelding til massage uddannelsen modtager du en kontrakt hvor ovenstående betalingsbetingelser vælges efter eget valg.

Minimumsantal for oprettelse af hold er 6 personer og max 12 personer

Tilmelding til Massør - Grundforløb